Καθηγητές

Ιφιγένεια Κουφουδάκη (Ρυθμική Αγωγή, Κλασικό Μπαλέτο, Yoga)

Ιφιγένεια Κουφουδάκη (Ρυθμική Αγωγή, Κλασικό Μπαλέτο, Yoga)

Πτυχιούχος της Κρατικής Σχολής Χορού [ Κ.Σ.Ο.Τ.] και κάτοχος του διπλώματος της «Διεθνούς Ακαδημίας της Βάρνας» για το σύστημα Vaganova, διδάσκει χορό από το 1986. Παρακολούθησε σεμινάρια κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού και χορογραφίας δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους Έλληνες και ξένους καθώς και μαθήματα oriental, latin, υποκριτικής και τραγουδιού, επίσης συμμετείχε σε ταινίες μικρού μήκους, τηλεοπτικές μουσικοχορευτικές εκπομπές και θεατρικά μιούζικαλ. Έχει χορέψει σε πολλές ομάδες σαν σολίστ και corps de ballet όπως το «Πειραματικό Μπαλέτο» του αείμνηστου Γιάννη Μέτση, το «χοροθέατρο της Λίλλης Βελισσαρίου», το χορευτικό σχήμα του Φωκά Ευαγγελινού κ.ά. Το 2004 συμμετείχε σαν σολίστ στην «Πλατφόρμα Χορού» στο Μέγαρο Μουσικής με την ομάδα «Vis Motrix». Έχει περιοδεύσει χορεύοντας και χορογραφώντας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ισπανία, Κύπρο, Γαλλία, Βέλγιο, Αμερική). Είναι πτυχιούχος καθηγήτρια yoga του συστήματος «Hatha Yoga Bien Temperé», αναγνωρισμένη από τη σχολή της μεγάλης δασκάλας της yoga «Εύας Ρουσπώλ» στο Παρίσι. Συνδυάζοντας τη διδακτική και τη μεγάλη σκηνική της πείρα μυεί τους μαθητές της στην τέχνη του χορού μέσα από την Αρμονία και την Αυτοπειθαρχία.
Ελένη Καλλή (Κλασικό μπαλέτο, Χορευτική Γυμναστική, Yoga)

Ελένη Καλλή (Κλασικό μπαλέτο, Χορευτική Γυμναστική, Yoga)

Πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Χορού της Ν. Κονταξάκη και κάτοχος του διπλώματος VAGANOVA της Διεθνούς Ακαδημίας Χορού της Βάρνας διδάσκει χορό από το 1985. Παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό (London Contemporary Dance School στο Λονδίνο και Alvin Ailley School στην Ν Υόρκη) όπως και σεμινάρια ψυχολογίας και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και Συναισθηματικής Απελευθέρωσης (EFT). Έχει λάβει μέρος ως χορεύτρια σε δύο ταινίες μεγάλου μήκους.
Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση δασκάλων της Yoga ( YogaWorks 200 ωρών) και διδάσκει Yoga με το σύστημα του YogaWorks. Επίσης της έχει ανατεθεί η διδασκαλία του λεπτοφυούς σώματος και του ενεργειακού διαλογισμού στην Εκπαιδευτικό Δασκάλων της YogaWorks.
Είναι πτυχιούχος της Αγγλικής φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Βιβή Πράτσα (Κλασικό μπαλέτο, Σύγχρονος Χορός)

Βιβή Πράτσα (Κλασικό μπαλέτο, Σύγχρονος Χορός)

Φοίτησε μέχρι τα 18 της στο Dancing Point. Είναι Πτυχιούχος καθηγήτρια κλασικού και σύγχρονου χορού από την επαγγελματική σχολή της Ν. Κονταξάκη . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού με ξένους και έλληνες καθηγητές όπως τον D. Lommel, Astie και πολλούς άλλους, όπως και μαθήματα Pilates και Yoga. Έχει λάβει μέρος ως σολίστ και corps de ballet σε πολλές παραστάσεις χορού σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές σχολές και διδάσκει και χορογραφεί στο Dancing Point από το 2008. Παράλληλα με την ενασχόλησή της με τον χορό ασχολείται με την διατροφολογία και είναι πτυχιούχος Σύμβουλος Διατροφής από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Αφροδίτη Αντίσου (Hip Hop)

Αφροδίτη Αντίσου (Hip Hop)

Δέκα χρόνια προϋπηρεσία στην διδασκαλία σε πάνω από 15 σχόλες χορού και σχολεία. Σεμινάρια και φοίτηση στο B.D.C (Broadway dance center) και H.D.C (Hip Hop Dance Conservatory) στην Νέα Υόρκη όπου στην δεύτερη πήρε 3 χρόνια υποτροφία μετά απο audition. Δημιουργία, Χορογραφία και γενική επιμέλεια της χορευτικής ομάδας Aphrodite's Crew απο το 2003 η οποία διακρίθηκε με 5 χρυσά κύπελλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα χορού στην κατηγορία Hip Hop professional, πήρε το Βαλκανικό πρωτάθλημα 2008(Θεσσαλονίκη) πρώτη στην χώρα της, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χορού Hip Hop Dance International στην Γερμανία to 2007.
Δούλεψε και συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις, video clip, συναυλίες, τηλεοπτικές εκπομπές, χορευτικές παραστάσεις και Events
Ήταν για 2 χρόνια χορογράφος στην μουσική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού CHART SHOW χορογράφησε το GREEK IDOL.
Χορογράφησε την περιοδεία της Έλλης Κοκκίνου το Video Clip της SHAYA (IN YOUR EYES), τους NΙΝΟ,ΤΣΑΛΙΚΗ,GOIN THROYGH,MASTER TEMPO,HMISKOYMPRIA,VEGAS,NIKO GANO,GIORGO GIANIA,OTHERVIEW,ISAIA MATIAMPA,NIKO MIXA κ.α.
Στέφανος Μύλλερ (Break Dance)

Στέφανος Μύλλερ (Break Dance)

Έχει πάρει διακρίσεις και βραβεία σε διαγωνισμούς Break Dance όπως το “ 2vs2” (2006), το “Battle of the Best” (2009), το “Style Art 2” (2009) και, το “Battle of the year, Balkans” (2009). Εκτός από τις διακρίσεις του ως χορευτής, συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς ως κριτής και έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το ‘SHOW & GUEST’ (2008), και το τηλεπαιχνίδι ‘HOLE, IN THE WALL’, στον τηλεοπτικό σταθμό ‘MEGA’, την εκπομπή ‘MAD DAY LIVE’, ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ‘MAD TV’ και στο ‘ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ’, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ‘STAR CHANNEL’.
Έχει διδάξει Break Dance σε πολλές σχολές χορού όπως τo ‘STREET SHADOWS’, τo ‘ΕΥ ΚΙΝΗΣΗΣ’, το ‘DANCE STAGE’‘ το BURNING STEPS’, την σχολή χορού ‘ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ’ το ‘SUN DANCE’ και το ‘DANCING POINT’.
Ισμήνη Σταματογιάννη

Ισμήνη Σταματογιάννη

Μαθήτευσε στη σχολή DANCING POINT μέχρι την ηλικία 18 ετών και στις επαγγελματικές σχολές ΡΑΛΛΟΥ ΜΑΝΟΥ και ΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ για 2 χρόνια. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, τμήμα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΧΟΡΟΥ με ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Επίσης είναι πτυχιούχος 1ου-2ου Επιπέδου BOLLYWOOD MASTER TRAINING ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOLLYWOOD DANCE OF SUNNY SINGH.
Είναι πτυχιούχος DANCEXTREME ΑΠΟ ΤΟ LIFESTYLE RHYTHMS FITNESS και Zumba instructor από το Zumba Fitness. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για Jazz, Hip hop και Bollywood κι έχει χορογραφήσει και χορέψει στο έργο ΄΄ Γειτονία η αυλή των θαυμάτων ΄΄ στα πλαίσια του Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα και στο μιούζικαλ ΄΄ Όταν τα πουλιά κελαηδούν ΄΄ του Ωδείου Καλλιθέας στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου.
Πήρε μέρος ως χορεύτρια στην Ινδικής παραγωγής ταινία ΄΄tere mere΄΄ με γυρίσματα σε Ελλάδα Και Ινδία.

Εκτύπωση Email