Καθηγητές

Ιφιγένεια Κουφουδάκη (Ρυθμική Αγωγή, Κλασικό Μπαλέτο, Yoga)

Ιφιγένεια Κουφουδάκη (Ρυθμική Αγωγή, Κλασικό Μπαλέτο, Yoga)

Πτυχιούχος της Κρατικής Σχολής Χορού [ Κ.Σ.Ο.Τ.] και κάτοχος του διπλώματος της «Διεθνούς Ακαδημίας της Βάρνας» για το σύστημα Vaganova, διδάσκει χορό από το 1986. Παρακολούθησε σεμινάρια κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού και χορογραφίας δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους Έλληνες και ξένους καθώς και μαθήματα oriental, latin, υποκριτικής και τραγουδιού, επίσης συμμετείχε σε ταινίες μικρού μήκους, τηλεοπτικές μουσικοχορευτικές εκπομπές και θεατρικά μιούζικαλ. Έχει χορέψει σε πολλές ομάδες σαν σολίστ και corps de ballet όπως το «Πειραματικό Μπαλέτο» του αείμνηστου Γιάννη Μέτση, το «χοροθέατρο της Λίλλης Βελισσαρίου», το χορευτικό σχήμα του Φωκά Ευαγγελινού κ.ά. Το 2004 συμμετείχε σαν σολίστ στην «Πλατφόρμα Χορού» στο Μέγαρο Μουσικής με την ομάδα «Vis Motrix». Έχει περιοδεύσει χορεύοντας και χορογραφώντας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ισπανία, Κύπρο, Γαλλία, Βέλγιο, Αμερική). Είναι πτυχιούχος καθηγήτρια yoga του συστήματος «Hatha Yoga Bien Temperé», αναγνωρισμένη από τη σχολή της μεγάλης δασκάλας της yoga «Εύας Ρουσπώλ» στο Παρίσι. Συνδυάζοντας τη διδακτική και τη μεγάλη σκηνική της πείρα μυεί τους μαθητές της στην τέχνη του χορού μέσα από την Αρμονία και την Αυτοπειθαρχία.
Ελένη Καλλή (Κλασικό μπαλέτο, Χορευτική Γυμναστική, Yoga)

Ελένη Καλλή (Κλασικό μπαλέτο, Χορευτική Γυμναστική, Yoga)

Πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Χορού της Ν. Κονταξάκη και κάτοχος του διπλώματος VAGANOVA της Διεθνούς Ακαδημίας Χορού της Βάρνας διδάσκει χορό από το 1985. Παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό (London Contemporary Dance School στο Λονδίνο και Alvin Ailley School στην Ν Υόρκη) όπως και σεμινάρια ψυχολογίας και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και Συναισθηματικής Απελευθέρωσης (EFT). Έχει λάβει μέρος ως χορεύτρια σε δύο ταινίες μεγάλου μήκους.
Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση δασκάλων της Yoga ( YogaWorks 200 ωρών) και διδάσκει Yoga με το σύστημα του YogaWorks. Επίσης της έχει ανατεθεί η διδασκαλία του λεπτοφυούς σώματος και του ενεργειακού διαλογισμού στην Εκπαιδευτικό Δασκάλων της YogaWorks.
Είναι πτυχιούχος της Αγγλικής φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκτύπωση