Η Σχολή

Η ενασχόληση των παιδιών με την τέχνη δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα, αν θέλουμε να μιλάμε για παιδιά με προσωπικότητα, ισορροπία και χαρά για την ίδια τη ζωή. Παιδιά χαρούμενα και ευτυχισμένα είναι αυτά που μπορούν να απελευθερώσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και η γλώσσα του χορού εκφράζει συναισθήματα που καμιά άλλη γλώσσα μητρική ή ξένη δεν μπορεί να εκφράσει. Με συνέπεια και αγάπη διδάσκουμε την γλώσσα αυτή γνωρίζοντας καλά πως τα πρώτα βήματα είναι και τα πιο σημαντικά.

Το Dancing Point είναι Σχολή Χορού στον Καρέα του Bύρωνα. Αναγνωρισμένη από το κράτος και ξεκίνησε την λειτουργία της το 1994. Η σχολή έχει παρουσιάσει πολλές φορές την δουλειά της σε θέατρα όπως το θέατρο «ΟΡΑΜΑ» το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και το «Θέατρο Βράχων» όπως επίσης και στην τηλεόραση (MEGA, SKY, NET) με μεγάλη επιτυχία.  Πολλές από τις σπουδάστριες της που επέλεξαν να ακολουθήσουν επαγγελματικά τον χορό έχουν ήδη αποκτήσει δίπλωμα καθηγήτριας χορού από επαγγελματικές σχολές, διακρίσεις και υποτροφίες. Στόχος της Σχολής δεν είναι μόνο η προώθηση ταλέντων για το επαγγελματικό στάδιο αλλά να δώσει ευρύτερα ερεθίσματα σε όλα τα παιδιά και να δημιουργήσει τους αυριανούς θεατές που θα απολαμβάνουν και θα κρίνουν σωστά την τέχνη.

Χώροι

Η Σχολή διαθέτει δύο φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας με θέα τον Υμηττό, δύο αποδυτήρια, άνετο χώρο αναμονής στον οποίο μπορούν να περιμένουν οι γονείς πίνοντας τον καφέ τους, γραφείο, δύο τουαλέτες, βεράντα και αυλή.

 

Εκτύπωση